ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Τσίτος Χρήστος: Διεύθυνση Σπουδών

site chris

«Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Μεταμόρφωση Αττικής. Σπούδασα στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) από όπου και αποφοίτησα. Συνέχισα τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατεύθυνση: Δημόσια Διοίκηση & Πολιτική. Γνωρίζω άριστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Από το 2005 έως και το 2016 εργάστηκα σε μεγάλους φροντιστηριακούς ομίλους των Βορείων Προάστειων.

Από το 2007 έως το 2009 εργάστηκα σε δημόσια σχολεία στην Αττική.

Το συγγραφικό μου έργο είναι πλούσιο σε βιβλία που καλύπτουν όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου πάνω σε όλα τα μαθηματικά αντικείμενα.

Είμαι μέλος της μαθηματικής εταιρείας και δημοφιλών ιστότοπων με μαθηματικό περιεχόμενο, όπου δημοσιεύω άρθρα και λύνω με σαφήνεια και ορθότητα κάθε χρόνο τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι πλούσια στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και των γύρω περιοχών. Επίσης, ενδιαφέροντα μου είναι η μουσική και ο αθλητισμός. Μετέχω σε αρκετούς τοπικούς συλλόγους με έντονη κοινωνική δράση.

Είμαι:

  • Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.)
  • Αιρετός Αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.)
  • Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Ηπειρωτών Μεταμόρφωσης (Ο ΠΥΡΡΟΣ)
  • Αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδος Α.Ε.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
  • Μέλος Γραμματείας της Ε.Μ.Ε. του Ευκλείδη Β' (Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία)
  • Μέλος της Επιτροπής Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του Ε.Ε.Α. (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών)
  • Πρώην Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Μαθηματικών Ε.Κ.Π.Α. "Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ"

Είμαι παντρεμένος με την Χριστιάννα Ράντη, ιδιοκτήτρια του φροντιστηριακού ομίλου ξένων γλωσσών «English Bee», που εδρεύει στην Πεύκη. Έχουμε μια κόρη και ένα γιο.

Όραμα και όνειρο μου είναι η δημιουργία ενός πρότυπου φροντιστηριακού οργανισμού, όπου με κέντρο τον μαθητή – υποψήφιο, θα δίνονται   υψηλές παροχές υπηρεσιών, δημιουργώντας τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες για την κατάκτηση των στόχων κάθε μαθητή ξεχωριστά. Γι’ αυτό, το σημαντικότερο σ’ αυτή την από κοινού προσπάθεια με τους μαθητές είναι να θέσουμε υψηλό στόχο και με επιμονή, υπομονή, σκληρή δουλειά, σωστή οργάνωση και στρατηγική να καταφέρουμε να τον κατακτήσουμε. Η μεγαλύτερη χαρά για ένα δάσκαλο είναι το «ευχαριστώ» του μαθητή και του γονιού.

Οι πολλαπλές επιτυχίες των μαθητών – υποψηφίων, οι συνεργάτες – διδάσκοντες, η όρεξη για δουλειά και οι πρωτοποριακές φροντιστηριακές υποδομές του χώρου μας προσφέρουν  τα απαραίτητα και σίγουρα εχέγγυα στο μαθητή για την εισαγωγή του στη σχολή της αρεσκείας του. Μέσα σ΄ αυτή τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που ζούμε όλοι μας, ως γονείς και πολίτες αυτής της χώρας, με έντονο το αίσθημα ευθύνης πρωτίστως προς τους μαθητές μας, που αυτοί θα φέρουν την αλλαγή στην Ελλάδα, η καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε είναι στη μόρφωση και την εκπαίδευση τους.

Προσωπικά, εγγυώμαι ότι με την καθοδήγηση μας  η επιτυχία των μαθητών μας στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι είναι σίγουρη».

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ, Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ

Back to top