ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Παππά Δέσποινα: Διεύθυνση σπουδών

Δέσποινα Παππά«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα από οικογένεια εκπαιδευτικών. Είμαι παντρεμένη με το Νίκο Κεμενέ, καθηγητή φυσικής στο ιδιωτικό σχολείο «Αυγουλέας - Λιναρδάτος» και έχω δύο γιους.

Σπούδασα φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ολοκλήρωσα με βαθμό «πολύ καλά» το μεταπτυχιακό μου στη Λογοτεχνία και τον Κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, στο Παρίσι (Institut  Neohellenique, ParisIV).

Η συγγραφική μου δράση είναι αναγνωρισμένη, συνεχής και αφορά σε βιβλία – βοηθήματα  Έκθεσης για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου  -  Λυκείου και Λογοτεχνίας. Επιδιώκω τη διαρκή επιμόρφωσή μου παρακολουθώντας σεμινάρια και συμμετέχοντας σε ημερίδες για τη βέλτιστη απόδοση του καθηγητή στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Γνωρίζω άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά και αγαπώ τη μουσική, τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο και το διάβασμα. Έχω επιτελέσει ραδιοφωνικός παραγωγός και έχω δραστηριοποιηθεί εθελοντικά στη WWF και τη MOM.

Έχω δουλέψει σε σχολεία της Δημόσιας και Ιδιωτικής εκπαίδευσης και μέχρι σήμερα εργάζομαι σε φροντιστηριακούς ομίλους που προετοιμάζουν τους μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Μέσα από τη συνεργασία μου με το μαθηματικό Χρήστο Τσίτο, με το άνοιγμα του νέου μας φροντιστηρίου, ευελπιστώ, με βοηθό την πολυετή διδακτική μου εμπειρία, να δώσω στα παιδιά όλες τις γνώσεις που απαιτούνται, για να πετύχουν το στόχο τους και να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούν. Πρωτίστως, όμως, θέλω να αποτελέσω θετικό παράδειγμα προς μίμηση για τους μαθητές μας και να τους εμφυσήσω το μήνυμα ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και αγάπη, τα πάντα είναι εφικτά!»

 

Back to top